Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с късите светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с късите светлини

Здравейте.Изчезнаха ми късите светлини светят само габаритите. Като включа на дълги си светят нормално.Моля Ви помагайте. Става въпрос за 156.

Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщение
    Здравейте.Изчезнаха ми късите светлини светят само габаритите. Като включа на дълги си светят нормално.Моля Ви помагайте. Става въпрос за 156.
    здравеи провери първо бушоните и пиши ако не е проблема в тях !

Comment

Бушоните са здрави.Проверих първо тях.Тези в купето.Други бушони има ли за фаровете.

Comment

Бушоните са здрави.Проверих първо тях.Тези в купето.Други бушони има ли за фаровете.
        други няма!тогава проблема може да ти е в превключватела за къси и дълги !

Comment

Не ме се вярва защото имам дълги.

Comment

156цата няма ли реле?
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Май не.

Comment

Буксата на лостчето за включване на светлините. Свали корите около волана, откачи я и чисти. При мен бяха изчезнали и дългите.
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  Буксата на лостчето за включване на светлините. Свали корите около волана, откачи я и чисти. При мен бяха изчезнали и дългите.
                  И при мен беше същата работа. Буксата прави мизерии.
                  FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                  LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                  LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Май не.
                    Май не, ама моята има. Виж дали и на твоята не е сложено.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Реле трябва да има задължително (може и да е в жабката, на някой модели са там).
                      Вариантите са няколко: изгорели предпазители, изгорели крушки, лостчето на волана, реле, или някоя от буксите да се е окислила.
                      Най-веротните които имат механични движения са лостчето на волана и релето, и крушките също (щото доколкото си спомням те не минават през "чек" веригата и отвътре на таблото не изписва при изгоряла крушка на късите или дългите)
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Крушките са здрави.Имам дълги светят и четирите крушки.Свалих корите на волана пръсках с контактен спрей и пак нищо.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                        Май не, ама моята има. Виж дали и на твоята не е сложено.
                        Има едно в жабката ама то май е само за дългите.

Comment

Според книжката май това е релето за фаровете за мъгла...
                          Абе имаше тема с ел схемата на автомобила ама не мога да я намеря...., там имаше всичко.
                          Между другото май колега ОЕМ имаше подобен проблем, питай може да ти помогне с нещо.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Светят ли ти къси и дълги като дадеш на светкавица, или включиш само на дълги????
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Светят ли ти къси и дълги като дадеш на светкавица, или включиш само на дълги????
                              Светят и късите с дългите.

Comment

Working...
                              X